Sajt201905.jpg

Web Dizajn

Naša delatnost u oblasti web dizajna se zasniva na višegodišnjem radu našeg tima zaduženog za web dizajn i web programiranje kao i saradnji sa web dizajn studiom NetDesign Team.

Naša saradnja sa studiom NetDesign Team se uspešno odvija u oblastima kao što su grafički dizajn, web dizajn, web programiranje i optimizacija web sajtova za internet pretraživače (SEO).

Web Dizajn Usluge

  • Dizajn web prezentacija
  • Kreiranje šablona (template-a) za web sajt
  • Redizajn Vašeg web sajta ili određenih web strana
  • Kreiranje reklamnih banera (flash i gif baneri)

Web Aplikacije

Web programiranje omogućuje interaktivnost web sajta, odnosno komunikaciju Vaše internet prezentacije i korisnika (posetioca web sajta).

Nudimo Vam razvoj savremenih internet aplikacija i baza podataka koje u značajnoj meri povećavaju posećenost internet prezentacije i pospešuju obim i kvalitet poslovanja.

Između mnogobrojnih rešenja iz oblasti web programiranja, izdvajamo aplikacije kao što su:

  • web portal
  • CMS (sistem za upravljanje sadržajem)
  • forum
  • blog
  • online kupovina

Web Hosting

Prvi korak pri izradi internet prezentacije je zakup kvalitetnog web hostinga. Pre registracije domena i zakupa web hosting paketa, veoma je važno da se konsultujete sa nama.
Na osnovu zahteva i potreba web aplikacije koju je potrebno kreirati, zajedno ćemo odabrati hosting provajdera i odgovarajući hosting paket.

SEO - Optimizacija web stranica za pretraživače

Izrada kvalitetnog web sajta ne podrazumeva samo moderan dizajn i programiranje. Kvalitetan web sajt neće uraditi odgovarajući posao i pospešiti Vašu promociju i prodaju usluga ili proizvoda, ukoliko nije adekvatno posećen. Prema istraživanjima, oko 80% internet korisnika dolazi do željenog sadržaja preko pretraživača. Imajući ovu informaciju u vidu, jasno je da je od presudne važnosti da se Vaš web sajt nađe na prvim stranama među rezultatima najposećenijih svetskih i domaćih pretraživača (Google, Yahoo, MSN).

Optimizacija web sajta za pretraživače je proces koji radimo u toku same izrade Vaše internet prezentacije.

Ukoliko već posedujete web sajt, a niste zadovoljni pozicijom među rezultatima pretrage na Google i ostalim pretraživačima, pružamo Vam uslugu optimizacije web sajta pri čemu plaćate optimizaciju samo ukoliko postignemo željene, odnosno dogovorene rezultate.

Web Dizajn Reference

Referentnu listu radova iz oblasti web dizajna zasnovanu na saradnji sa web dizajn studiom NetDesign Team, možete pogledati na strani web dizajn reference.

Web Dizajn Cene

Cena izrade web aplikacije zavisi od mnogobrojnih faktora. Na web dizajn cene utiču željeni dizajn, vrsta aplikacije, obim materijala koji je potrebno obraditi i predstaviti...

Najefikasniji način da saznate tačnu cenu izrade web sajta koji Vam je potreban je da nas kontaktirate. Na osnovu Vaših zahteva, precizno ćemo definisati karakteristike web sajta i odabrati adekvatne alate za njegovu izradu. Na osnovu obima i karakteristika posla, formiraćemo cenu izrade Vaše internet prezentacije.

Okvirne web dizajn cene možete saznati pregledom web dizajn cenovnika.

Joomla templates by a4joomla