Sajt201903.jpg

Računari su sastavni deo svakodnevnog života u savremenom svetu. Bez obzira da li ih već koristite ili tek planirate da se uključite u svet računarstva, pridružite nam se. Ovo je pravi trenutak da zajedno uđemo u voz koji vodi u budućnost.

Škola računara "NIMIKO" organizuje obuku rada na računaru za polaznike svih uzrasta. Nastava se odvija u prostorijama škole u ulici Slovačka broj 3.

Nastava se odvija u grupama od najviše 8 polaznika i svaki polaznik SAMOSTALNO radi za računarom. Pored aktivnog predavanja, svaki polaznik dobije i spremljene skripte za lakše praćenje gradiva.

nimiko skola

Učionice su opremljene najsavremenijom opremom: Pentium računari + multimedija, štampač, skener, povezani na Internet.

Nastavu drži iskusni, fakultetski obrazovani kadar sa višegodišnjim iskustvom, a posebno 23 godine iskustva u obuci polaznika za rad na računarima.

U toku trajanja nastave polaznicima je omogućeno samostalno vežbanje u našim učionicama.

Poslednjeg časa nastave je polaganje testa i svaki polaznik koji sa uspehom položi test dobija diplomu koja potvrđuje usvojeno znanje.

Škola "NIMIKO" organizuje užestručne kurseve za firme ili grupe od najmanje 5 kandidata sa gradivom koje Vi želite. Za takve kurseve obavezna je najava unapred.

Nimiko Zrenjanin Diplome  Nimiko Zrenjanin Diplome   Nimiko dodela diploma

10.312 uručenih diploma dobra je garancija da dođete do nas.

Joomla templates by a4joomla